Nieuweweg 2, Roden

De Helende Mens

Ons motto is “De Helende Mens”. Hiermee willen we aangeven dat herstellen en verbeteren een proces is van cliënt en therapeut samen. We vinden dat fysiotherapeutische behandelingen alle facetten van het herstel moeten bevatten en de samenwerking tussen behandelaar en cliënt voorop staat. Daarbij is het onderlinge vertrouwen bepalend voor het resultaat van de behandeling. In onze praktijk staat het persoonlijke contact en vertrouwen centraal. We zorgen dan ook voor een huiselijke en warme sfeer binnen de praktijk. Een lekker kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar! Na al die jaren boeit het vak nog steeds en het werken met mensen 

is de drive achter het geheel. Mijn (Bart) natuurlijke nieuws- en leergierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik altijd ben blijven innoveren en dit heeft geleid tot een steeds groeiend aantal patiënten, waardoor we maar liefst zeven keer hebben moeten verhuizen. Uiteindelijk zijn we in het prachtige pand midden in het centrum van Roden terecht gekomen. Op deze locatie hebben we de praktijkruimte nog eens flink verruimd met een volwaardige fitnessruimte met douche en kleedkamer, PelvicTrainer-ruimte en de Fitvibe Trilplaat training. Daarnaast heeft onze Fysio Beweegcirkel een eigen ruimte op de begane grond.

Nog steeds zoeken we constant naar innovatieve en/of interessante technieken en behandelinzichten welke elkaar snel opvolgen. Dit betekend dat we regelmatig scholing volgen om nieuwe aandachtgebieden beter te bedienen. Daar houden we van en dus blijft het vak boeien. We horen graag of we iets voor u kunnen betekenen en hopen u snel te mogen ontvangen in de praktijk!

Met hartelijke groet en namens het team,

Bart van Veenen