Onze Tarieven

Hieronder vindt u al onze tarieven. Wanneer wij een contract hebben met uw zorgverzekeraar en u aanvullend voor fysiotherapie verzekerd bent gaat deze rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. U hoeft dan dus niks te betalen. Hieronder kunt u vinden in welke gevallen u WEL een factuur ontvangt van ons. Wij raden daarnaast altijd aan om even goed te checken hoe u verzekerd bent, om verrassingen te voorkomen. 
Wij kijken graag met u mee dus vraag ons gerust! (050 501 26 36)

Nieuwsgierig met wie wij in 2023 een contract hebben?

Fysiotherapie – Verrichtingen

Deze tarieven gelden enkel wanneer:

  • U niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie
  • Wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar
  • Wanneer u door uw behandelingen heen bent

U ontvangt in al deze gevallen een factuur van ons. Bij niet gecontracteerde zorg (dus als wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar) kunt u de factuur alsnog zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoed dan een deel van de factuur, afhankelijk van uw pakket en de geldende polisvoorwaarden.

Abonnementen

Naast de standaard tarieven hebben wij ook 2 opties in abonnementsvorm. Dit zijn de Fysio Beweegcirkel en de Fysio Fitness. Bij de Fysio Beweegcirkel volgt u een letterlijke ‘cirkel’ op speciaal ontwikkelde apparatuur. De Fysio Fitness beschikt over de meer ’traditionele’ apparaten zoals een fiets, loopband en gewichten. Onderstaand ziet u de prijzen voor beide services. Nieuwsgierig? Kom eens een gratis proefsessie doen!