Onze Tarieven

Hieronder vindt u al onze tarieven. In de meeste gevallen zit de fysiotherapie bij uw zorgverzekeraar in het aanvullende pakket en gaat de rekening dus naar uw zorgverzekeraar. Desondanks is het toch altijd even goed om te checken hoe u verzekerd bent om verrassingen te voorkomen. Wij kijken graag met u mee dus vraag ons gerust! (050 501 26 36)

Fysiotherapie – Verrichtingen

Vaak worden alle, of wordt een deel van de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We werken dan ook met zoveel mogelijk zorgverzekeraars samen. Mocht u door uw behandelingen heen zijn of worden de behandelingen niet vergoed, houdt dan rekening met de volgende tarieven: 


Abonnementen

Naast de reguliere verrichtingen hebben wij ook 2 opties in abonnementsvorm. Dit zijn de Fysio Beweegcirkel en de Fysio Fitness. Bij de Fysio Beweegcirkel volgt u een letterlijke ‘cirkel’ op speciaal ontwikkelde apparatuur. De Fysio Fitness beschikt over de meer ’traditionele’ apparaten zoals een fiets, loopband en gewichten. Onderstaand ziet u de prijzen voor beide services. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de opties.