De Fysio Beweegcirkel in het kort:

Ons doel: In groepsvorm en onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan uw persoonlijk samengesteld trainingsplan. Revalidatie, meer bewegen, conditie verbeteren of gewoon zin in een gezellige en gezonde groepsbezigheid? Bij de Fysio Beweegcirkel kan het allemaal! 

Laagdrempelig werken aan uw gezondheid

Onder begeleiding van een fysiotherapeut + persoonlijk traningsplan op een pasje

Samen trainen
in groepen (individueel is ook mogelijk)

Gezelligheid staat
centraal!

De Fysio Beweegcirkel in het kort:

1. Korte sessies

2 keer per week 30 minuten sporten. In een half uurtje heeft u de gehele ronde gedaan en zo verschillende spiergroepen aan het werk gezet. In korte tijd een zeer volledige work-out die u fit en in beweging houdt! Daarnaast mogen alle leden ook gebruik maken van onze Fitvibe-trilplaat. Goed te gebruiken voor het afvallen.

2. Begeleiding en aandacht

Elke sessie wordt begeleid door een fysiotherapeut. Daarmee zorgen we voor een veilige omgeving waar ruimte is voor vragen of overleg. Mocht u bijvoorbeeld bepaalde beperkingen of klachten hebben, kunnen we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn om toch optimaal te blijven bewegen.

3. Gezelligheid

Natuurlijk staat gezelligheid centraal. Samen sporten kan de drempel om te gaan verlagen en zo kunnen we elkaar stimuleren. We maken kleine groepen zodat er tijd blijft voor vragen of persoonlijke aandacht.