Aangenaam,

We stellen ons graag even voor!

Bart van Veenen

Eigenaar/Fysiotherapeut

Sinds 1985 is Bart actief als fysiotherapeut in Roden. Hij is de eigenaar van de praktijk. Tot op de dag van vandaag is zijn enthousiasme en leergierigheid nog net zo aanwezig als toen. Blijven innoveren is belangrijk en hij geloofd dan ook niet dat je ooit te oud bent om te leren. De samenwerking tussen therapeut en cliënt heeft altijd centraal gestaan en dat doet het nog steeds. Hij kent het vak door en door en heeft een bak aan kennis en ervaring. Daarmee is hij dus ook zeer geschikt bij het achterhalen van oorzaken van klachten. Bart is echt een familiemens en spendeert dan ook graag tijd met de kinderen en kleinkinderen. Daarnaast houdt hij van reizen en wanneer het uitkomt zoekt hij dan ook graag mooie plekken in de wereld op.

Monique Brink

Fysiotherapeut

Ooit begonnen als stagiair bij Bart, en vervolgens al die jaren blijven plakken. En wat zijn we daar blij om! Monique is in principe algemeen fysiotherapeut, maar haar interesse ligt bij de ouder wordende mens en de problematiek die daarbij komt kijken. Daarnaast vindt Monique de psyche van de mens ook erg fascinerend. Ze helpt dan ook bij problematiek zoals burn outs, psychogeriatrie of het accepteren van geestelijke of lichamelijke ongemakken bij het ouder worden. In haar vrije tijd wandelt en fietst ze graag. Ze is ook als hobby kok in de keuken te vinden en is als tekentalent een trotse ontwerpster van de praalwagens voor de Rodermarktparade elk jaar. Ze is getrouwd en woont in Roden samen met haar man en zoon.

Leon Schievels

Fysiotherapeut

Leon is sinds 2017 werkzaam als therapeut binnen de praktijk. Voorheen werkte Leon bij de sportschool in Roden en is dus nog steeds geïnteresseerd in dit gebied. Samen met de cliënt werkt hij graag naar oplossingen. Uitdagingen gaat hij niet uit de weg en hij stimuleert cliënten graag om het beste resultaat te behalen. Hij is volop bezig zijn kennispakket uit te breiden en heeft onlangs de cursus voor EPTE en Dry Needling afgerond. Daarnaast wil hij zich ook meer gaan verdiepen in echografie en shockwave de komende tijd. In zijn vrije tijd is Leon graag actief bezig en voetbalt dan ook bij Vv. Onr en daarnaast mag hij graag wielrennen en mountainbiken. Ook spreekt hij graag met vrienden af.

Anjo Willems

Fysiotherapeut

Anjo is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Hierna heeft hij een aantal jaren bij ons gewerkt. Na er even tussenuit te zijn geweest is hij sinds 2019 weer bij ons terug.  Altijd goedlachs en vrolijk en wij zijn dan ook super blij met hem! Anjo is gespecialiseerd is sport specifieke blessures en heeft cursussen afgerond voor tapen en bandageren. Binnen de praktijk is hij werkzaam als algemeen therapeut die gericht is op sport en echografie. Maar ook dingen als EPTE en Dry Needling kan hij tegenwoordig mee aan de slag. Zo blijft ook hij zich ontwikkelen. In zijn vrije tijd is hij ook graag aan het sporten en voetbalt bij VKW Westerbork. Hij woont samen met zijn vriendin in Westerbork.

Karen Folkerts

Fysiotherapeut

Sinds mei 2010 is Karen een vast gezicht in de praktijk. Naast de Shockwave en Echografie houdt Karen zich ook graag met sporters bezig en het herstel dat hierbij komt kijken. Spier- en peesklachten, schouderklachten en voet problematiek zijn allemaal gebieden waar Karen mee aan de slag kan. Een bezige bij dus die graag een uitdaging aangaat! Ze is samen met haar partner trotse moeder van twee kinderen.

Lajla van Veenen

Eigenaresse/Duizendpoot

Lajla is met recht een duizendpoot te noemen. Naast de vrolijke verschijning aan de balie doet ze ook administratie, houdt de praktijk op orde en veel meer. Ze is getrouwd met Bart dus kent de praktijk door en door. Samen met Bart gaat ze graag gezellig uit eten. De kinderen komen ook vaak langs en met 6 kinderen plus kleinkinderen is dat altijd een gezellige drukke boel.

Melissa van Veenen

Marketing & Communicatie

Melissa doet voor de praktijk de marketing en communicatie en helpt Lajla natuurlijk achter de balie. Ze is graag creatief bezig en bedenkt met Bart dan ook leuke nieuwe dingen op gebied van marketing voor de praktijk. Met haar partner woont ze in Leeuwarden en zijn ze druk bezig hun huis naar smaak te maken. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit met vrienden. Maar een middagje binnen zitten met een spelletje vindt ze ook erg leuk.