Alle aangesloten zorgverzekeraars op een rijtje.

Staat die van u er niet tussen? Dan kan het zijn dat wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar. Dit betekent dat u een factuur zult ontvangen van uw behandelingen in onze praktijk. Deze dient u in bij uw zorgverzekeraar en afhankelijk van hun voorwaarden en uw basis- en aanvullende pakket keren zij dan deze factuur niet, deels of volledig uit. 

Voor fysiotherapie heeft u doorgaans een aanvullend pakket nodig, tenzij u een chronische indicatie heeft. Meer info over chronische trajecten kunt u vinden op de website van uw zorgverzekeraar. Wilt u zeker weten of u alles vergoed krijgt? Neem dan even contact op met uw zorgverzekeraar of met ons

Alle zorgverzekeraars op een rijtje.

Staat die van u er niet tussen? Dan kan het zijn dat wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar. Dit betekent dat u een factuur zult ontvangen van uw behandelingen in onze praktijk. Deze dient u in bij uw zorgverzekeraar en afhankelijk van hun voorwaarden en uw basis- en aanvullende pakket keren zij dan deze factuur deels of volledig uit. Als u niet aanvullend voor fysiotherapie verzekerd bent en het komt niet uit de basis (chronisch), dan moet u de rekening zelf betalen. Let op: bij sommige niet-gecontracteerde zorgverzekeraars krijgt u niks vergoed en moet u de kosten dus ook volledig zelf betalen! Controleer daarom altijd of en hoe u verzekerd bent. U mag ons altijd bellen wanneer u vragen heeft.