FYSIOTHERAPIE B.C. VAN VEENEN:

Een bedrijf ontstaan uit passie, met hart voor de mens

Ga met ons mee door de jaren heen. Van mini praktijk aan huis tot een container en keet.
Onze praktijk heeft vele vormen gekend. Leuk om terug te zien en dankbaar dat we dankzij u hebben mogen groeien tot nu.

Foto links: De eerste praktijk aan huis, 1985-1988 

Foto midden: De ‘containerpraktijk’, tot 1990 was dit de praktijk. Tijdelijke oplossing terwijl het huis aan de Weidebloemenweg werd gebouwd.

Foto rechts: De Weidebloemenweg, praktijk aan huis 1990-1997

De Keet, tijdelijke praktijk van 1997-1999

De Brink in centrum Roden, kwam na de keet, een fijne stap vooruit in 1999-2001

De Kanaalstraat, veel ruimte voor groei, 2001-2017

Het begin

“Intrinsieke  
nieuwsgierigheid  is altijd de drijfveer geweest”

Nadat de opleiding was afgerond en een aantal jaren te hebben gewerkt in een particuliere praktijk en op de Prof. W.J. Bladergroenschool met sensomotoriek, was het in 1989 tijd voor een eigen praktijk. In een kleine ruimte in het eigen huis begonnen met de eerste cliënten. Dit beviel goed en er werden leuke banden met cliënten opgebouwd. Intrinsieke nieuwsgierigheid is altijd de drijfveer geweest. Ons lichaam is een fascinerend en prachtig systeem. Het kunnen bijdragen aan het herstel ervan is een geweldig iets om te mogen doen en verveelt nooit.

Die nieuwsgierigheid geeft ook een drive voor het opzoeken van nieuwe methodes en technieken in een constant ontwikkelende wereld. Er waren ook ruwere tijden, zoals in de keet te zien op het plaatje linksonder. Hier zou een gezondheidscentrum komen maar dit liet lang op zich wachten. Kou en warmte was slecht te regulieren. Toch bleven de mensen komen. Gelukkig vonden we nieuwe plekken en bleven we groeien.  

Toen en nu streven we een huiselijke, ontspannen sfeer na. Met een kopje koffie/thee en wat te lezen zult u zich snel thuis voelen en eventuele wachttijden gemakkelijk uitzitten. U bent bij ons aan het juiste adres voor een geïntegreerde aanpak en u kunt gebruik maken van de meest innovatieve methoden en materialen. 

Een mooi resultaat

“Connectie met mensen,  daar 
draait
 
het allemaal om”

Zoals u ziet is er veel verandert door de jaren heen. Echter is onze kern altijd hetzelfde gebleven. Connectie met u als cliënt en een goede samenwerking tussen therapeut en cliënt staan op nummer 1. Belangrijk voor ons is dat u zich op uw gemak voelt en vrij voelt om vragen te stellen. 

We kijken dan ook naar veranderingen in de zorgwet en proberen u op belangrijke veranderingen te wijzen. U kunt met vragen over uw zorgverzekering bij ons terecht. We kunnen u daarin onafhankelijk advies geven en denken graag met u mee over de beste keuze voor u.

We zijn een enthousiast en professioneel team die graag voor u klaar staat. Hopelijk zien we u snel in onze praktijk!

In 2017 openden we de praktijk op deze prachtige plek aan de Nieuweweg in
hartje Roden. Zien we u daar?

Een kleine sfeerimpressie…