Categories:

Ook wij vieren Rodermarkt! Mocht u na alle oliebollen, zuurstokken en ander lekkers weer wat meer willen bewegen dan staan wij voor u klaar!

3 MAAND LANG 20% KORTING op onze FYSIO FITNESS of FYSIO BEWEEGCIRKEL!

Wat is het verschil tussen deze twee?

FYSIO BEWEEGCIRKEL:  Een gezellige en laagdrempelige optie voor wat meer beweging. 2 x keer per week bewegen we 30 minuten lang op speciaal ontwikkelde apparatuur. Het mooie aan deze apparaten is dat elke een andere spiergroep activeert en u daardoor in relatief korte tijd toch een hele volledige workout krijgt! Uiteraard wordt dit begeleid door een fysiotherapeut die samen met u kijkt naar de mogelijkheden en tips kan geven en/of vragen kan beantwoorden. We werken graag in wat kleinere groepen zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Ook een leuke optie om bijvoorbeeld als vriendengroep u aan te melden. Zo heeft u een gezellige en gezonde bezigheid!

FYSIO FITNESS: Dit is de traditionele Fitness zoals u hem wellicht kent. Met een groot aanbod aan apparaten en mogelijkheden kunt u bij ons gericht werken aan conditie, krachttraining, spieropbouw en gezondheid. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u persoonlijk en verantwoord te begeleiden. In de drukke sportscholen wordt nog wel eens het oog voor de persoon verloren. Wij houden het laagdrempelig en persoonlijk.

U kunt tot 15 oktober 2022 mee doen aan deze kortingsactie, dus kom gerust eens langs voor een GRATIS proefsessie! (Enkel voor nieuwe leden)

Zien we u snel?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *