Categories:

Bent u in het verleden bij ons geweest of bent u van plan ons in 2023 te bezoeken? En valt uw zorgverzekeraar momenteel (2022) nog onder groep VGZ (VGZ, Univé, IZA, UMC, ZEKUR, Bewuzt, United Consumers, Zorgzaam en IZZ)?

Dan hebben wij belangrijk nieuws. Aan het eind van elk jaar ontvangen wij de nieuwe voorstellen van alle zorgverzekeraars voor het komende jaar. Wellicht heeft u het al eens eerder meegekregen, maar de vergoedingen die zorgverzekeraars aan ons uitkeren zijn al jaren dermate laag dat wij hierdoor:

  • Investeringen die we willen doen in de praktijk en apparatuur moeten uitstellen.
  • Minder bij- en nascholingscursussen kunnen volgen.
  • Veel uitstroom zien bij jonge, net afgestuurde fysiotherapeuten omdat ze in andere vakgebieden een beter salaris kunnen krijgen dan momenteel in fysiotherapie.
  • Net als veel ondernemers stijgende kosten ervaren maar al jaren lagere of dezelfde (lage) tarieven vanuit zorgverzekeraars ontvangen.
  • Vernieuwingen en verbeteringen niet kunnen verwezenlijken.

DAAROM: zullen wij in 2023 géén overeenkomst met groep VGZ aangaan, net zoals we dat dit jaar (2022) ook niet met groep CZ hebben gedaan. Onderstaand vindt u de zorgverzekeraars waar wij in 2023 WEL een contract mee zullen hebben:

 

Zilveren Kruis Anderzorg HEMA PNOZorg
Ziezo Menzis Stad Holland InTwente
De Friesland Prolife VinkVink VvAA
FBTO DSW Ditzo Jaaah.
Interpolis a.s.r. ONVZ

Mocht u er wel voor kiezen om bij groep CZ of VGZ te blijven, kunt u nog steeds bij ons terecht en van onze diensten gebruik maken. U krijgt dan een factuur van ons, deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Let op: er wordt slechts een deel van de factuur vergoed, afhankelijk van uw pakket en de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Controleer dit bij uw zorgverzekeraar.  Heeft u nog vragen? Meld het gerust bij ons, wij kijken graag mee!

Met vriendelijke groet,

Het team van Fysiotherapie B.C. van Veenen

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *