De thuis oefeningen die eerder ook op de website stonden zijn terug! Aangezien thuis werken steeds populairder is geworden hebben we voor jullie oefeningen samengesteld die u helpt om het overbelasten van spieren te voorkomen. Je zit achter een bureau natuurlijk veel in dezelfde houding en hierdoor kunnen klachten ontstaan. U vindt alle oefeningen in het menu bovenin. Onder het kopje “Thuis oefenen”.

Daarnaast hebben we ook een serie oefeningen die u kunnen helpen om wat soepeler uit bed te komen. Soms kunnen er klachten als stijfheid bij het bukken, omdraaien of bepaalde houdingen ontstaan. Deze oefeningen kunnen helpen om u wat verlichting te geven.

Zo helpen we u dus graag op weg om ook thuis wat handvaten te hebben om fysieke klachten te verminderen. Het is wel belangrijk om te noemen dat wanneer u pijnklachten ervaart u het best contact met ons op kan nemen. Zo loopt u niet langer dan nodig rond met uw klachten. U moet deze oefeningen dan ook zien als een aanvullende ondersteuning en dus niet als oplossing voor pijnklachten.

Mocht u vragen hebben omtrent de oefeningen kunt u dit altijd even aan ons laten weten! We zijn te bereiken op 050 501 26 36 of info@veenenfysio.nl

Wij wensen u alvast veel succes!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *