Schema voor de beweegcirkel

Zie in het schema hiernaast welke tijden beschikbaar zijn!

Over het algemeen zijn onze groepen vaak gemixt. Doorgaans sluit de intensiteit en doelen/wensen van elke groep vaak goed op elkaar aan. Komt een van deze tijden u niet uit? Tijden staan niet altijd vast en hierin zijn we flexibel, dus daar komen we wel uit. Er is natuurlijk ruimte voor uw wensen, dus geef het aan als u vragen heeft. Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van mogelijke groepen.

grootte groep

Waar de een het liefst in een zo groot mogelijke groep traint, kan het ook zijn dat de ander een kleinere, intiemere groep juist meer waardeert. Hier kunnen we gerust naar kijken.

intensiteit

Liever in een groep die mega fanatiek te werk gaat? Dit kan! Andersom kunnen we uiteraard ook altijd kijken naar een groep die het liever wat rustiger aan doet. Meestal liggen de tempo’s aardig goed op 1 lijn.


leeftijd

Het is best mogelijk dat een groep van 30ers anders traint dan een groep van 65+. Hierin zijn dus groepsindelingen mogelijk. Toch is juist een mix van leeftijden ook erg leuk. Je maakt leuke connecties en kan leuke nieuwe inzichten opdoen!


geslacht

Hierin zien we veruit de meeste groepen met een mix aan geslachten. Echter kan een “ladies only” bijvoorbeeld ook een optie zijn.