TEAM
HOME
Monique Brink:
- fysiotherapeut
- valpreventietraining ouderen
- psychogeriatrie/dementie
- fysiofitness begeleiding
- balans- en stabilitietstraining
- burn-out begeleiding

Sinds juni 1997 ben ik fysiotherapeute. Via mijn stage, ben ik in de praktijk komen werken. In de begin jaren werkte ik daarnaast nog 2,5 jaar als fysiotherapeute op de verpleegafdeling van Interzorg De Hullen. Ook heb ik nog waargenomen in verschillende fysiotherapie praktijken in de gemeente Noordenveld. Totdat ik uiteindelijk fulltime in deze praktijk kon gaan werken.
Inmiddels ben ik getrouwd en moeder van een zoon. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel in de natuur. Als ‘hobby kok’ sta ik graag in de keuken. Ook zit ik graag aan mijn tekentafel en ben ik ontwerpster van praalwagens van de Rodermarktparade in september.

In principe ben ik algemeen fysiotherapeute, maar mijn interesses liggen bij de ouder wordende mens en de problematiek die daarbij komt kijken. Dementie is bijvoorbeeld een veel voorkomende aandoening.

Ook de psyche van de mens vind ik heel interessant. In onze huidige maatschappij is het soms moeilijk overleven. Tieners die sociale en prestatie druk op school ervaren. Werknemers die meer werk moeten verrichten in minder tijd en burn out raken. Ouderen die lichamelijke en geestelijke ongemakken moeten accepteren. Dit alles kan veel van een mens vergen. Wat vaak ook tot uiting kan komen in lichamelijke klachten. Een luisterend oor, goed advies en therapie zouden u daarbij goed kunnen helpen. ACT therapie is hier een voorbeeld van.

Ik vind dat je mensen niet in hokjes kunt plaatsen, elk mens is uniek. Daarbij komt dat lichaam en geest in balans moeten zijn om goed te kunnen functioneren als mens in zijn geheel!

Graag tot ziens.


    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36