WYSIWYG Web Builder
TEAM
HOME
Monique Brink:
- fysiotherapeut
- valtraining ouderen
- fysiofitness begeleiding
- interesse ouderenprobleematiek

Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon. In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen en lange wandelroutes lopen in de natuur. Ook ben ik vaak als hobbykok in de keuken te vinden. En 6 maanden per jaar ben ik samen met mijn man en vele andere vrijwilligers van de Bomenbuurt bezig met het bouwen van een Rodermarktwagen.

Ik ben sinds het afstuderen in 1997, werkzaam bij fysiotherapie van Veenen. Ik ben als oproepkracht bij Bart begonnen en werkte daarnaast ook in meerdere fysiotherapiepraktijken in Roden en in het huis van bewaring in Veenhuizen.
Twee jaar lang heb ik in De Esmarke, de verpleegafdeling van Stichting Interzorg in De Hullen gewerkt. Tevens heb ik een aantal jaren als verzorgster bij een jeugdelftal van VV Roden gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2001 in vaste dienst en werk nu part-time in de praktijk van Bart.

In principe behandel ik allerlei aandoeningen die er bij de patiƫnten kunnen voorkomen, maar in de loop der jaren blijkt toch dat mijn feeling is gaan liggen bij de steeds ouder wordende mens. Vandaar dat ik nu ook bezig ben cursussen te volgen gericht op de aandoeningen en problemen die kunnen voorkomen bij onze oudere generatie. Een aandoening is snel verworven en een ongelukje zit vaak in een klein hoekje, ik hoop dat dat u niet overkomt. Maar mocht dat wel zo zijn, dan misschien graag tot ziens.    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36