THERAPIEËN
HOME
Fysiofitness

Revalidatie - Fysiofitness is mogelijk voor kleine groepen patiënten (max 4) die actief moeten revalideren bij/van de meest uiteenlopende klachten. De trainingen vinden in een aparte, daartoe speciaal ingerichte fitnessruimte plaats, waar alle vormen van metingen, trainingen en revalidatie kunnen plaatsvinden.

Revalidatie - Fysiofitness is met name bedoeld voor die patiënten die na een blessure of een andere aandoening weer actief kunnen starten met revalideren tot het oude prestatieniveau. Onder begeleiding van de fysiotherapeut kan worden getraind volgens een selectief en verantwoord samengesteld programma. De vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden zodat er verantwoorde aanpassingen kunnen worden gemaakt tijdens het doorlopen van het programma. De samenstelling van de groepen is meestal divers, echter we streven ernaar trainingsgroepen met gelijksoortige klachten te vormen. De gemiddelde duur van een training is een uur en wordt 1 of 2 keer per week herhaald.

Na afloop van het revalidatietraject kan er door/verder worden getraind, in dat geval is er echter wel sprake van een eigen bijdrage. Dit uiteraard in overleg met de begeleidend fysiotherapeut.

Personal training: is eveneens mogelijk na afspraak en
                             dient particulier te worden betaald.
    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36