TEAM
- fysiotherapeut
- arbeidsfysiotherapeut
- shockwavetherapeut
- LSVT-behandelaar
- echografist
- sensomotorisch therapeut
- fysiofitness begeleiding
- praktijkeigenaar

Bart van Veenen:
HOME
Ik vind het leuk om u in het kort iets over mijzelf te vertellen. Sinds 1985 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in Roden. Na mijn afstuderen ben ik een halve week gaan werken in een particuliere praktijk, en de andere helft van de week op de Prof. W.J. Bladergroenschool te Paterswolde.

Meteen na mijn opleiding ben ik me gaan specialiseren in sensomotoriek. Dit is een specialisatie die therapeutische mogelijkheden biedt aan kinderen met een complexe leerstoornis. Dit heb ik tot 2003 gedaan op de school in Paterswolde en later ook in mijn eigen praktijk, die ik vanaf 1989 ben gestart.

Mijn motto is "De Helende Mens". Hiermee wil ik aangeven dat herstellen en verbeteren een proces is van cliënt en therapeut samen.

Ik vind dat fysiotherapeutische behandelingen alle facetten van het herstel moeten bevatten en de samenwerking tussen behandelaar en cliënt voorop staat. Daarbij is het onderlinge vertrouwen bepalend voor het resultaat van de behandeling.

Na al die jaren boeit het vak me nog steeds en het werken met mensen is de "drive" achter het geheel. Steeds ben ik blijven innoveren en dit heeft geleid tot een steeds groeiend aantal patiënten, waardoor we zeven keer hebben moeten verhuizen om zo uiteindelijk te eindigen op ons huidige adres aan de Nieuweweg 2 (voormalig Univé-gebouw). Op deze plek hebben we de praktijkruimte nog eens flink verruimd met een volwaardige fitnessruimte met douche en kleedkamer, Pelvic(bekkenbodem)Trainer-ruimte en de Fysio Beweegcirkel.

De nieuwe technieken en behandelinzichten volgen elkaar snel op en ik probeer de waardevolle dingen eruit te pikken en snel in de praktijk in te voeren. Dat betekent dat  we regelmatig scholing volgen om nieuwe aandachtsgebieden beter te bedienen. Daar houden we van en dus blijft het vak boeien. Ik heb er zin in!!


Graag tot ziens.
Bart mailen
    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36