THERAPIEËN
HOME
Arbeidsfysiotherapie

Gezond werken resulteert in gezond ondernemen. Dit is van invloed op de productiviteit, effectiviteit, gezondheid, veiligheid, comfort en bovenal medewerkertevredenheid. Onze praktijk is aangesloten bij Fysergo. Fysergo is een landelijke netwerkorganisatie van gespecialiseerde fysiotherapie-
praktijken op het gebied van arbeidsgerelateerde fysiotherapie.

Middels onze HealthCheck kunnen we voor u in kaart brengen waar mogelijke gezondheidsrisico´s aanwezig zijn bij de individuele medewerkers. Vervolgens kunnen we verschillende specifieke programma´s aanbieden aan medewerkers om deze risico´s te verminderen. Wij begeleiden werknemers die door klachten niet optimaal functioneren in hun werk en/of "verzuimen"

Bij aanwezige klachten met of zonder arbeidsverzuim kunnen wij voor u binnen 2 werkdagen een goede analyse maken, waarbij niet alleen de klacht wordt onderzocht, maar ook specifiek de klacht in relatie tot het werk. Uitgangspunt hierbij is dat er gedacht wordt vanuit werkmogelijkheden en niet zoals vaak vanuit werkbeperkingen. Interventies na een analyse worden vaak voor een groot deel vergoed via de reguliere ziektekostenverzekering!

Wij zijn daarnaast uw partner bij het in kaart brengen van de ergonomische omstandigheden in uw bedrijf. Ook geven wij preventieve trainingen voor verschillende doelgroepen, zoals tiltraining en training gezond beeldschermwerk. Voor al onze dienstverlening geldt dat u als opdrachtgever centraal staat. Dienstverlening op maat!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over arbeidsgerelateerde fysiotherapie.
    Nieuweweg 2,  9301 GR,  Roden   -   Tel: 050 - 501 26 36